Lieve mensen,

Coco's Brocante Winkeltje in Didam is mini maar groot genoeg om heerlijk te snuffelen, te ontspannen en te genieten van alle leuke hebbedingetjes of zeer praktische spulletjes. Inmiddels is de winkel ook voorzien van ontzettend mooie, romantische en natuurlijk brocante meubelstukken. Grotendeels zelf bewerkt maar ook zo ingekocht. Kom je gauw een keer aan bij Coco's Brocante Winkeltje? De koffie en of thee staat klaar met natuurlijk iets lekkers erbij, gezelligheid kent geen tijd. 

Koffie en thee zijn standaard met natuurlijk iets lekkers erbij.

 

  Binnenkort gaat Coco's Brocante winkeltje weer open voor klanten, gezellig! Wanneer het weer het toelaat, zal er een kleine route zijn in de aangrenzende gedeeltes, ook de gezellige mini boomgaard is dan voorzien van brocante, het wordt er alleen maar gezelliger op en ook meer reden om te komen genieten van de rust, brocante, warmte en gezelligheid van Coco's.

Er zal in de tijd dat het 's avonds lang licht is ook gelegenheid gemaakt worden om dan een bezoekje te brengen aan mijn winkeltje.

Momenteel is Coco's Brocante winkeltje gesloten i.v.m. lichamelijke klachten. Wanneer het winkeltje weer open gaat, zal er

weer een berichtje komen, ook via social media.

Op afspraak kan altijd, wees welkom ❤️

Normale openingstijden:

Woensdag 13.30 - 16.00 uur Let op! juni tot half september 19.00 - 21.00 uur

Donderdag 13.30 - 16.00 uur Let op! juni tot half september  19.00 - 21.00 uur

Zaterdag 10.00 - 12.30 uur

Natuurlijk kunt je altijd contact  opnemen voor een afspraak:

telnr.: 06-23978987

Email: cocobrocante@outlook.com

Kom je gezellig langs? 

 

Lieve groet, Coco