AGENDA

12-06 -2022   Brocante Fair 2e editie, Markthal Didam, 10.00 - 17.00 uur (georganiseerd door Coco's Brocante)

Na het grote succes van de Brocante Fair in de Markthal Didam komt er een tweede editie, zo trots! Ik ga weer met hetzelfde enthousiasme aan de slag en wanneer u 14 november jl. de Brocante Fair in Didam hebt bezocht, zult u op           12 juni 2022 bekende kraamhouders tegenkomen, maar zeker ook nieuwe. Dit om de variatie erin te houden en u als bezoeker zoveel mogelijk tegemoet te komen qua diversiteit aan brocante. Ook zal er weer veel creativiteit aanwezig zijn. Ik kan het natuurlijk nog niet met zekerheid zeggen, maar ik streef weer naar een volledig bezette markthal, dat houdt in dat er wederom rond de 36 kraamhouders zijn die al hun mooie spullen, workshops, lekkers en veel gezelligheid willen tonen. Ook zal "onze" Giovanni ons weer verblijden met zijn muzikale aanwezigheid. Naast de passende achtergrondmuziek zal hij diverse keren zijn geweldig muzikale kunnen tonen en voor veel gezelligheid zorgen qua live muziek. Binnen is er gelegenheid om o.a. een kop koffie of thee te nuttigen in de koffiehoek, dit in combinatie met de consumptiebon die u bij de entree (€3,--) ontvangt. Laat u vooral verleiden om nog even te blijven zitten en een tweede kopje te nuttigen en de gedachten te laten gaan over al dat moois wat voor u is uitgestald en waar zeker iets moois tussen zit om mee naar huis te nemen.

Ook buiten zal het weer een gezellige boel gaan worden met de plantjes van John, de overheerlijke snacks van Kevin en niet te missen de even zo overheerlijke stroopwafels van Fred. 

Dus: kom gezellig langs op zondag 12 juni 2022 tussen 10.00 - 17.00 uur

Lieve groet, Coco

LET OP: indien er regels gelden i.v.m. corona zullen deze moeten worden nageleefd volgens de richtlijnen van de overheid

Denkt u ook aan cash geld? Bij de entree en koffiehoek kan niet gepind worden, ook niet bij alle kramen.

 

 

11-12 -2022   Brocante Winterfair, Markthal Didam, 10.00 - 17.00 uur (georganiseerd door Coco's Brocante en Gerda de Kinkelaar)

Voor het eerst zal er in de feestmaand december een Brocante Winterfair plaatsvinden in de mooie authentieke markthal in Didam en ja, natuurlijk weer megatrots dat Coco's Brocante dit mag organiseren, nu samen met Gerda de Kinkelaar. De Fair zal geheel in kerstsfeer zijn met verduisterende hal en lichtjes bij de kramen die het geheel een nog mooiere en sprookjesachtige sfeer zal geven. Er zal, buiten de mooie brocante, ook veel creativiteit zijn. Natuurlijk loopt er een kerstman rond die graag met u op de foto wilt maar pas op: hij is erg ondeugend!! Ook een tweetal koren, Mengelmoes (Didam) en Vocaal (Nieuw-Dijk) zullen van zich laten horen en ja, natuurlijk is er dan ook het natje en droogje, verzorgd door Sabine en Eddie Reulink. De midwinterhoornblazers zullen van zich laten horen, waarschijnlijk zaterdag al om het grote festijn aan te kondigen. Wederom maken we er een fantastische Fair van met alle ingrediënten die erbij horen!!

Datum: zondag 11 december 2022 tussen 10.00 - 17.00 uur

Lieve groet, Coco

 

LET OP: indien er regels gelden i.v.m. corona zullen deze moeten worden nageleefd volgens de richtlijnen van de overheid

Denkt u ook aan cash geld? Bij de entree en koffiehoek kan niet gepind worden, ook niet bij alle kramen.