AGENDA

11-12 -2022   Brocante Winterfair, Markthal Didam, 10.00 - 17.00 uur (georganiseerd door Coco's Brocante en Gerda de Kinkelaar)

Voor het eerst zal er in de feestmaand december een Brocante Winterfair plaatsvinden in de mooie authentieke markthal in Didam en ja, natuurlijk weer megatrots dat Coco's Brocante dit mag organiseren, nu samen met Gerda de Kinkelaar. De Fair zal geheel in kerstsfeer zijn met verduisterende hal en lichtjes bij de kramen die het geheel een nog mooiere en sprookjesachtige sfeer zal geven. Er zal, buiten de mooie brocante, ook veel creativiteit zijn. Natuurlijk loopt er een kerstman rond die graag met u op de foto wilt maar pas op: hij is erg ondeugend!! Ook een tweetal koren, Mengelmoes (Didam) en Vocaal (Nieuw-Dijk) zullen van zich laten horen en ja, natuurlijk is er dan ook het natje en droogje, verzorgd door Sabine en Eddie Reulink. De midwinterhoornblazers zullen van zich laten horen, waarschijnlijk zaterdag al om het grote festijn aan te kondigen. Wederom maken we er een fantastische Fair van met alle ingrediënten die erbij horen!!

Datum: zondag 11 december 2022 tussen 10.00 - 17.00 uur

Lieve groet, Coco

 

LET OP: indien er regels gelden i.v.m. corona zullen deze moeten worden nageleefd volgens de richtlijnen van de overheid

Denkt u ook aan cash geld? Bij de entree en koffiehoek kan niet gepind worden, ook niet bij alle kramen.